Internationaal Film Festival Gorinchem

IFFG zoekt vrijwilligers!

De eerste editie van het IFFG (april 2017) was een groot succes. Ruim 2000 bezoekers genoten van ons brede filmaanbod en de nationale en internationale gastsprekers. Dit smaakt naar meer en de organisatie is al weer druk met het jaarprogramma en de volgende festivaleditie. Wil jij meehelpen bij de groei en ontwikkelingen van het IFFG, wij zoeken een:

Officemanager m/v

onbezoldigd

Als Officemanager ben je gestructureerd en nauwkeurig. Je helpt mee aan het soepel functioneren van de backoffice van IFFG. Daaronder vallen werkzaamheden als het maken van notulen tijdens vergaderingen, het verwerken van facturen, het archiveren van (project)administratie, het doen van bestellingen en het afhandelen van telefoonverkeer en correspondentie. Je ondersteunt de festivaldirecteur, maar staat er ook voor open om andere medewerkers van IFFG te ondersteunen.

IFFG werkt met een grote groep enthousiaste vrijwilligers van verschillende leeftijden en achtergronden. Allen hebben passie voor film en zijn zeer gedreven. Natuurlijk leer je ook veel in een interessante omgeving en ben je welkom bij alle IFFG bijeenkomsten, films en feestjes.

Interesse?
Word jij enthousiast van het IFFG en deze vacature? Stuur dan een korte motivatie naar: info@iffg.nl, ter attentie van Anika van der Kevie. Ook voor meer informatie over de vacature kun je bij haar terecht, tel. 06 226 697 91.

 

Tevens is Internationaal Film Festival Gorinchem op zoek naar een:

Social media manager m/v 

onbezoldigd 

Als social media manager denk je altijd twee stappen vooruit. In samenwerking met collega’s ben jij verantwoordelijk voor alle communicatie rondom IFFG. Je beheert de social media kanalen, produceert content hiervoor en schrijft mee aan diverse mailingen. Jij weet hoe je op Facebook campagnes uit zet, welke foto’s en filmpjes er absoluut op Snapchat en Instagram moeten, en voor een mailing aan honderden personen via Mailchimp deins jij niet terug!

Wij vragen: 
· Je hebt enige ervaring met het werken met sociale media
· Je hebt goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
· Je bent flexibel in werkmogelijkheden
· Je bent 0pen, sociaal en creatief

Wij bieden: 
· Een leerzame plek achter de schermen bij IFFG
· Je werkt in informele sfeer en bent onderdeel van een super gezellig team
· Je bent welkom op alle vrijwilligers feestjes

Interesse? 
Word jij enthousiast van IFFG en deze vacature? Stuur een korte motivatie naar: info@iffg.nl, ter attentie van Anika van der Kevie. Ook voor meer informatie over de vacature kun je bij haar terecht. Of bel naar 06 226 697 91.

 

3 CommentsLeave a comment

Leave a Reply