Internationaal Film Festival Gorinchem

IFFG Pop-up film: El Ultimo Tango

Ultimo Tango is een prachtig liefdesverhaal tussen twee beroemde tangodansers en hun liefde voor elkaar en de ‘dans van de liefde’.
Zondagmiddag 15 oktober in Theater ‘t Pand in Gorinchem. Bestel snel kaarten want er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar.

María Nieves Rego (80) en Juan Carlos Copes (83) ontmoetten elkaar toen zij 14 en 17 waren. Zij dansten bijna vijftig jaar samen. Geen vrouw die zo goed kon dansen als María en geen man die zo goed kon dansen als Juan! In al die jaren hadden zij een haat-liefdeverhouding; vaak ging het uit tussen de twee dansers, maar pijnlijke scheidingen werden altijd weer bijgelegd. Uiteindelijk verliet hij haar voor een 20-jaar jongere vrouw met wie hij twee kinderen kreeg. Nu, op het einde van hun levens, vertellen Juan en María openhartig over hun liefde, hun haat en hun passie. In Ultimo Tango delen Juan en María hun verhaal met een groep jonge tangodansers en choreografen in Buenos Aires. De dansers vertalen op hun beurt de mooiste, ontroerendste en meest dramatische momenten uit het leven van Juan en María in prachtige choreografieën. De hartverwarmende interviews en documentaire elementen zorgen samen met het mooie camerawerk voor een onvergetelijke reis naar het hart van de tango.

Zondagmiddag 15 oktober om 15.00 uur aanvang film
Theater ‘t Pand open vanaf 14.30 uur
Na de film Tango demonstratie & tapas
Film & Tango demo: € 12,50
Film, demo & pintxos (tapas): € 22,50
Drankjes: contant betalenAanmelden via info@iffg.nl
Max. 50 personen