Internationaal Film Festival Gorinchem

Koop hier kaarten voor De Wilde Stad

-> Kaarten Kopen

Verkerk komt met ‘De Wilde Stad’ naar Gorinchem

Filmmaker Mark Verkerk komt donderdag 18 oktober naar Theater Peeriscoop in Gorinchem. Daar draait die avond (19.30 uur) zijn nieuwste film ‘De Wilde Stad’, over het dierenrijk in de urban jungle van Amsterdam. U ziet de stad zoals u die nooit eerder zag.

Na zijn natuurfilms ‘De Nieuwe Wildernis’ en ‘Holland’ is ‘De Wilde Stad’ het nieuwste pareltje van Verkerk. Verkerk heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van regie, camera, montage en scenario’s. Zijn passie voor documentairefilms is door de jaren heen altijd groot geweest en hij vertelt er na de film graag alles over in een Q&A.

,,Sir David Attenborough zou er jaloers op kunnen zijn. Geweldige natuurfilm, ik zeg het écht met nadruk. Minitieus, door een ringetje te halen”, zei Matthijs van Nieuwkerk over ‘De Wilde Stad’ in De Wereld Draait Door. ,,BBC-waardige beelden”, vond de Volkskrant.

De film start om 19.30 uur. Tickets kosten 9,50 euro en zijn hier te koop. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plaatsen. Na de film is de gezellige bar van het theater Peeriscoop geopend.