Internationaal Film Festival Gorinchem

Zomeravond BuitenBios met Cold War! Uitverkocht

Genieten van een prachtige film op het doek in de buitenlucht tijdens een zwoele zomeravond, wie wil dat nou niet.
Aan de Dalemwal, bij De Harmonie, onder de bomen en natuurlijk is er een drankje en wat lekkers te verkrijgen.

COLD WAR (ZIMNA WOJNA) is een meeslepend liefdesverhaal van regisseur en scenarioschrijver Pawel Pawlikowski (Oscarwinnaar IDA en MY SUMMER OF LOVE). In Polen ten tijde van de Koude Oorlog is het voor Wiktor en Zula liefde op het eerste gezicht. Ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en tegenslagen.

In zijn zoektocht naar jonge artiesten om een ensemble op te zetten dat Poolse folklore opvoert, valt het oog van muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevoc…hten Zula. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, maar lijken voortdurend op de vlucht tussen oost en west. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar. COLD WAR toont een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd.

COLD WAR werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Filmfestival van Cannes, waar Pawlikowski werd bekroond als Beste Regisseur. Met in de hoofdrollen de Poolse acteurs Joanna Kulig en Tomasz Kot en een bijrol van actrice Agata Kulesza (bekend uit IDA). 
Leeftijd: vanaf 12 jaar

Koop nu je ticket online en wees verzekerd van een plekje! Reserverenhttps://eventix.shop/bndx7xxj

Trailer van Cold War