Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/a/b/iffg.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/a/b/iffg.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/a/b/iffg.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615 IFFG Sunday Special Kapsalon Romy – Internationaal Film Festival Gorinchem
Internationaal Film Festival Gorinchem

IFFG Sunday Special Kapsalon Romy

Op 21 september is het Wereld Alzheimerdag. Het IFFG staat daarbij stil met de voorpremière van Kapsalon Romy in Bioscoop Vue Gorinchem!

Bestel hier je kaarten.

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen…

De film Kapsalon Romy won al diverse awards waaronder de BFF Award in Kristiansand.

“Deze film zorgt voor verbinding tussen alle generaties van jong tot oud”.

Programma zondag 22 september 2019

14.30 uur Van harte welkom in de foyer
14.50 uur Inleiding film
15.00 uur Start film
16.30 uur Nagesprek met professional en ervaringsdeskundige
17.00 uur Napraten in de gezellige foyer van de bioscoop

De film is voor alle leeftijden, boeiend en inspirerend voor iedereen.

Dus meld je snel aan want vol=vol!

Bestel hier je kaarten.

Locatie: Bioscoop VUE, Appeldijk 59 in Gorinchem