Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/a/b/iffg.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/a/b/iffg.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/a/b/iffg.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615 IFFG Nieuwjaarsspecial An unexpected love – Internationaal Film Festival Gorinchem
Internationaal Film Festival Gorinchem

IFFG Nieuwjaarsspecial An unexpected love

An Unexpected Love

Op Zondag 19 januari 2020 opent IFFG het nieuwe jaar met twee films. ‘s Morgens ‘An unexpected love’ en ‘s middags ‘Galapagos’ in theater Peeriscoop in Gorinchem. Bovendien kunt je deze zondag ook nog extra goed starten met een heerlijk filmontbijt.

Bestel hier je kaarten.

Marcos (53), professor in de literatuur en Ana (50), psychologe zijn al meer dan vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd. Ze wonen in Buenos Aires en leiden een rustig en aangenaam leven. Ze zijn tevreden en gelukkig met hun carrières. Ze delen gemeenschappelijke interesses, projecten, vrienden en opvattingen over het leven. Ze zijn een solide en redelijk gelukkig stel. Maar als de 19-jarige Luciano, hun enige zoon, het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren in Madrid openen zich nieuwe perspectieven voor het huwelijk. Wat in eerste instantie, met name voor Ana, een leeg-nest-syndroom lijkt te zijn, maakt al snel plaats voor een diepe existentiële crisis. Het huwelijk begint leeg en sleets aan te voelen. Marcos en Ana beginnen zich zelfs af te vragen of ze nog wel verliefd zijn op elkaar. Ze voelen zich allebei jong en nieuwsgierig genoeg om naar iets nieuws te zoeken, het onbekende onder ogen te zien. Daarom besluiten ze uit elkaar te gaan. Als pas gescheiden mensen doorlopen ze de verschillende stadia van het single leven. Uiteindelijk beseffen ze wat ze hebben verloren en weten dat weer te waarderen.

Een Argentijnse tragikomedie over een stel in een midlifecrisis.

Je kunt bij deze film kiezen voor een filmontbijt. Het filmontbijt vindt plaats in de Bank van Noppes, Zusterstraat 19 te Gorinchem. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel!

Programma zondag 19 januari 2020

10:00 filmontbijt in de Bank van Noppes (optie)

11:00 van harte welkom in de foyer van Theater Peeriscoop

11:25 intro & start film

13:45 napraten in de gezellige foyer van het theater

Prijs: Film+ontbijt: € 19,50 • Film: € 10,-

Bestel hier je kaarten.

Locatie film: Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B te Gorinchem.