Internationaal Film Festival Gorinchem

IFFG Nieuwjaarsspecial Middag: Galapagos

Galapagos

Op Zondag 19 januari 2020 opent IFFG het nieuwe jaar met twee films. ‘s Morgens ‘An unexpected love’ en ‘s middags ‘Galapagos’ in theater Peeriscoop in Gorinchem.

Bestel hier je kaarten.

Galapagos: Hope For The Future is een prachtig portret over de unieke eilandengroep en haar natuur midden in de Stille Oceaan bij Ecuador. Het is een film vol schitterende beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns, hamerhaaien, Blue Footed Boobies en de grootste schildpadden ter wereld. De Galapagos, wereldwijd beroemd door Charles Darwin, die zijn baanbrekende theorieën baseerde op de uitzonderlijke natuur van de Galapagos, wordt net als de rest van de wereld bedreigd door de verandering van het klimaat en invloeden van de mens. De film belicht een nieuwe kant van de Galapagos, één waar mens en dier dicht bij elkaar staan. Het vertelt het hoopvolle verhaal van gepassioneerde onderzoekers die zich inzetten om dit bijzondere, maar kwetsbare ecosysteem toekomstbestendig te maken. Galapagos: Hope For The Future neemt u mee op een inspirerende reis naar een duurzame toekomst.

Een film van Nederlandse makers.

Programma zondag 19 januari 2020

15:15 van harte welkom in de foyer van Theater Peeriscoop

16:00 intro & start film

17:30 verdiepend nagesprek

17:55 napraten in de gezellige foyer van het theater

Prijs: Film: € 10,-

Bestel hier je kaarten.

Locatie film: Theater Peeriscoop, Boerenstraat 11B te Gorinchem.